Wie staat er voor jou klaar?

Het Prille Begin bestaat uit 3 zelfstandige vroedvrouwen, klaar om jou te b.egeleiden, adviseren en te helpen tijdens deze unieke periode.

Bianca Berben

Ik ben Bianca, getrouwd met Bjorn en mama van 3 mooie dochters: Sterre, Pebbels en Lola.
Mijn vrienden kennen mij als een extraverte, eerlijke en enthousiaste vrouw. Ik ben samen met Lieve in 2003 afgestudeerd als bachelor vroedvrouw. Daarna heb ik de kans gekregen om ervaring op te doen in het UZ Gasthuisberg te Leuven, op de verloskamer en kraamafdeling en in een zelfstandige vroedvrouwenpraktijk.
In 2011 werd Het Prille Begin geboren!
Sinds 2009 heb ik een postgraduaat preconceptiezorg, en sinds 2014 ben ik lactatiekundige IBCLC.
Liefs, Bianca

Lieve Fiddelaers

Ik ben Lieve, getrouwd met Roel en fiere mama van Twan, Miel en Rik. De drie woorden die me het meest typeren zijn zorgzaam, stipt en rechtuit.
Nadat ik in 2003, samen met Bianca ben afgestudeerd als bachelor vroedvrouw, ben ik in het ZOL in Genk gestart met werken. Ik heb ervaring opgedaan, zowel op de kraamafdeling, MIC (Maternal Intensive Care) en verloskamer. Hier heb ik 9 jaar gewerkt.
Ondertussen heb ik de D-cursus gevolgd en studenten begeleid in het ziekenhuis. Vanaf 2011 heb ik samen met Bianca Het Prille Begin opgestart! In 2016 heb ik de opleiding farmacologie met succes beƫindigd, en mag ik een beperkte lijst van geneesmiddelen voorschrijven!
Liefs,Lieve

Ellen Nijs

Ik ben Ellen, samen met Kurt en trotse mama van Jakke. In 2016 zijn Bianca en Lieve op mijn pad gekomen en mag ik deel uitmaken van dit TOP-team. Met mijn doorzettingsvermogen, kritische blik en positiviteit als eigenschappen vul ik Lieve en Bianca perfect aan.
In 2006 heb ik mijn diploma Vroedkunde behaald en in 2009 een master Seksuologie in Leuven. Daarna ben ik gestart als vroedvrouw in het St-Franciskusziekenhuis te Heusden, waar ik 6 jaar heb gewerkt op het verloskwartier en de kraamafdeling.
Sinds 2014 combineer ik mijn job als vroedvrouw met het lesgeven aan studenten Vroedkunde binnen de UC Leuven Limburg. Sinds kort coach ik zwangere en pas bevallen vrouwen als postpartumconsulente.
Liefs, Ellen

Wil je persoonlijk kennismaken met ons?

Het Prille Begin