Het geboorteverhaal van Ellis

Mijn geboorteverhaal van Ellis

Mijn verhaal over jullie ondersteuning

Mijn eerste zwangerschap met de nodige stress en zorgen doorgemaakt. Vele bezoekjes naar de spoedafdeling gebracht om me vooral gerust te laten stellen dat mijn zoontje het goed doet.
Een ideaal beeld had ik in mijn hoofd om borstvoeding te geven en door de slechte begeleiding is dit me niet gelukt. Dit gaf bij mij een gevoel dat ik gefaald had.

Met mijn 2de zwangerschap wilde ik het helemaal anders doen. Ik had toen via een groep op fb de eerste kennismaking met het prille begin. Na mijn eerste contact met Ellen had ik meteen een goed gevoel.
Tijdens algemene informatie over jullie werking zei Ellen voor mij een heel belangrijk punt nl dat ik jullie dag en nacht 24 op 24 kon bereiken wanneer ik me zorgen maakte of wanneer ik vragen had dat ik steeds beroep op jullie mocht doen. Alleen het gevoel al dat iemand me bij stond gaf me een gerust gevoel. Wanneer ik op controle kwam bij jullie was hier steeds ruimte voor de nodige vragen en bekommernissen.
Dan is me gevraagd of ik borstvoeding wilde geven. Daar ik zo slechte ervaring had met de vorige keer stond ik niet meteen hiervoor open. Dan naar 3 momenten geweest rond borstvoeding die door jullie worden georganiseerd. Wat mijn visie errond deed veranderen. Daar ik polyklinisch wilde bevallen hebben jullie me telkens gerust gesteld dat jullie meteen naar ons thuis kwamen als ik naar huis mocht. Anderhalf uur na thuis komst stonden jullie voor de deur. Ellis moest ook juist eten en daar ik nog niet helemaal vertrokken was om juist aan te leggen heeft lieve meer dan 1u naast mij gezeten om een juiste houding te vinden voor Ellis en mij. Dat uur is voor mij heel belangrijk geweest.
Daarna zijn Lieve en Bianca nog langs geweest om Ellis te onderzoeken en klaar te staan voor vragen. Na het eerste bezoek was ik vertrokken met borstvoeding en tot op heden nu 4mnd later geef ik buiten mijn verwachtingen in nog steeds borstvoeding.
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze zwangerschap en borstvoedingsperiode een succesverhaal is geworden wat mee te danken is aan de ondersteuning van 3 top dames:
lieve, Bianca en Ellen

Bedankt voor wat jullie voor ons hebben gedaan.
Deze ingave werd gepost op 29 juni 2018
Het Prille Begin