Het geboorteverhaal van Paulien

Mijn geboorteverhaal van Paulien

Dus... Ik had nu en dan krampen sinds zondag ongeveer, maar niks spectaculairs.

Donderdagnamiddag werden ze stilaan wat sterker en regelmatiger. Na schooltijd heerlijk samen met Lukas in bad gegaan. Daarna kreeg ik wat last van bruinverlies en werden de krampen nog wat sterker en heb ik 's avonds een paar uur in de zetel geslapen met een pittenkussen op mijn buik. Daarna wel lang wakker gelegen maar toen ik eenmaal sliep, voelde ik de pijn niet meer.

Gisterochtend waren ze al redelijk sterk maar ik twijfelde toch nog of het geen voorweeën meer waren. Ik was ook vooral bang om te laat naar Lieve te bellen omdat ze toch 40' moesten rijden. Gelukkig had ik 's ochtends nog een afspraak en konden ze me geruststellen.

Daarna thuis toch met een vrij onbehaaglijk gevoel terug in de zetel gekropen met mijn kersenpitjes en ik moest al redelijk wat wegpuffen. Ook niet meer meegegaan naar jarige schoonvader :)

Om iets over vijf weer in bad gegaan met weeën om de vijf minuten en om zes uur naar de vroedvrouw gebeld dat ik toch dacht dat het echt begonnen was. Zij heeft nog even gegeten en was er om 19u05. Ze vond dat ik er nog goed uitzag om me zo te voelen, haha.

Badje stond intussen klaar maar ik wilde gewoon in de zetel liggen 😄 Na een klein uurtje kwamen de weeën om de drie minuten. Ik voelde ze intussen al tot in mijn poep duwen dus het was echt serieus.

Lieve toucheerde eens en ik had 6 cm ontsluiting dus ik dacht nog zeker 2u af te zien. Bianca werd opgebeld. Na een minuut of 5-a 10 kon ik echt niet meer blijven liggen en moest ik super hard naar het toilet. Daar kon ik me eigenlijk niet meer houden en toen kreeg ik al immense persdrang en ik voelde dat ze daar zou komen als ik het niet tegenhield.

Lieve en de studente (Steffie) hoorden me kreunen en schoten ter hulp. Ik ben nog net beneden op mijn jogamat geraakt en in 1 of 2 persweeën was ze er! Iedereen was superverbaasd, ik ben van 6cm naar 10 gegaan in 15' tijd 🙊🙊🙊

🍀🍀🍀
Deze ingave werd gepost op 29 september 2017
Het Prille Begin