Het geboorteverhaal van Jeimy

Mijn geboorteverhaal van Jeimy

woensdag 16 november 2016 was het zover, mama deed in de voormiddag de hele poets nog. Nog geen besef had ik dat mijn kleine spruit voor vandaag uitgerekend zou worden.
‘s Middags begonnen de weeën op schommeling van 5 minuten en van tijd ook wat langer, dus het kon nog lang duren. Eenmaal s’avonds aangebroken waren de weeen erg kort op elkaar.
Rond 20h30 was het zover, mijn arbeid kon beginnen want mijn vliezen waren gebroken. Thuis kon je gewoon je eigen ding doen en dat is en voordeel van thuisbevalling. Ik hield me sterk. Ik probeerde me door de pijn heen te bijten en dit lukte me toch wel zeer goed. De vroedvrouwen kropen onder de tafel door om tot bij mij te geraken voor naar het hartslagje te luisteren van onze kleine spruit. Dit was geweldig om te zien. Ze zieden dat het voor de 17de november 2016 zou zijn maar dit was het geval niet.

Rond 23h57 hield ik je vast in mijn armen en was ik super trots dat ik dit heb kunnen bereiken voor een thuisbevalling. Het was een super moment om te beleven echt waar en het is zeker de fijnste methode die er bestaat een thuisbevalling. Daar was mijn kleine spruit Jeimy. We zijn dus trotse ouders geworden van deze prachtige kerel.

Jeimy Kesseler
16 november 2016 om 23h57 op de wereld gekomen
10 vingertjes en 10 teentjes dat hebben we geteld,
3,300 kg en 49cm, jij bent onze held!

Hartelijk bedankt lieve schat, Lieve & Ellen voor de steun tijdens de arbeid en voor de moed die jullie me gegeven hebben.
Deze ingave werd gepost op 26 december 2016
Het Prille Begin